top of page

ЗА КЪЩАТА

В двора на „Бор и Шишарка“ са съхранени традициите на стара еленска фамилия. През 2019 г. къщата е напълно реновирана, но запазв част от автентичната й архитектура си, в това число масивните дъбови порти, каменния зид и сайванта в двора. Основната къща на „Бор и Шишарка“ включва 4 спални помещения, мансарда с 2 легла, 3 модерни бани с тоалетни, напълно обзаведена кухня, трапезария с камина и мека мебел и инфрачервена сауна. Допълнителна  постройка в двора разполага с една спалня и самостоятелни баня и тоалетна, и може да бъде наета отделно. На разположение на гостите са и барбекю, лятна кухня/механа, както и място за хранене на открито под сайванта.

Независимо дали сте на почивка с приятели, семейна ваканция или организирано мероприятие, може да се възползвате от всички удобства на необичайно големия двор на „Бор и Шишарка“, които включват външен басейн с шезлонги и прекрасна гледка към планината, съоръжения за игри като баскетболен кош, волейболна мрежа, федербал и топки, както и кътове за отдих.

Само на 3 часа път от София, „Бор и Шишарка“ е истинско бягство от реалността! Дойдохме тук уж за един уикенд, а останахме близо седмица. Не можехме да се наситим на спокойствието и комфорта, които намерихме тук. Няма нищо общо с повечето къщи за гости. 

Харесва ми това, че къщата и дворът са изцяло на наше разположение и не се налага да ги „делим“ с други хора. Благодарим за топлото посрещане и страхотната програма, която домакините ни организираха. 

Тук сме за второ лято, защото в „Бор и Шишарка“ открихме любимо място на цялото ни семейство. Децата обожават басейна и съоръженията за игра, а ние, „големите“, се наслаждаваме на късните сутрини и дългите вечери сред природата.

bottom of page