ЗА КЪЩАТА

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

В двора на „Бор и Шишарка“ са съхранени традициите на стара еленска фамилия. През 2019 г. къщата е напълно реновирана, като днешните домакини запазват част от автентичната й архитектура, в това число масивните дъбови порти, каменния зид и сайванта в двора.Основната къща на „Бор и Шишарка“ включва 4 спални помещения, мансарда, 3 модерни бани с тоалетни, напълно обзаведена кухня, трапезария с камина и мека мебел, инфрачервена сауна. Към нея има и допълнителна постройка с една спалня и баня с тоалетна. На разположение на гостите са и лятна кухня/механа, както и сайвант с място за хранене на открито.

Независимо дали сте на почивка с приятели, семейна ваканция или организирано мероприятие, може да се възползвате от всички удобства на големия двор на „Бор и Шишарка“, които включват външен басейн, съоръжения за игри (баскетболен кош, волейболна мрежа) и кътове за отдих.

Само на 3 часа път от София, „Бор и Шишарка“ е истинско бягство от реалността! Дойдохме тук уж за един уикенд, а останахме близо седмица. Не можехме да се наситим на спокойствието и комфорта, които намерихме тук. Няма нищо общо с повечето къщи за гости. 

Харесва ми това, че къщата и дворът са изцяло на наше разположение и не се налага да ги „делим“ с други хора. Благодарим за топлото посрещане и страхотната програма, която домакините ни организираха. 

Тук сме за второ лято, защото в „Бор и Шишарка“ открихме любимо място на цялото ни семейство. Децата обожават басейна и съоръженията за игра, а ние, „големите“, се наслаждаваме на късните сутрини и дългите вечери сред природата.